Ontspannen en genieten op het water

Stacks Image 113

Gastenboek

Bedankt Arno en Martijn.
 
Mooi dagen gehad. Met een paar mooie vissen uit jullie natuurgebied.
Bedankt mannen,
 
Het is prima bevallen. Mooi visgebied. Helaas vielen de vangsten tegen. Maar dat kun je niet afdwingen. 
Hallo Arno
 
Bedankt voor de mooie week. We hebben een paar mooie vissen gevangen. We komen terug in het najaar. We hebben meerdere stekken bevist in het natuur gebied de Weelen. Jullie hebben mooi vis water. 
 
Hallo Arno en Martijn,
 
We hebben een mooi weekend gehad op jullie boot. En het weekend afgesloten met een dubbele run op de hengels. Twee prachtige vissen in het net!
 
Bedankt en tot de volgende keer.
 
Hoi Martijn en Arno,
 
De boot heeft het goed gehouden in Frankrijk. We hebben een mooie trip gehad met een paar zware vissen tot 19 KG. De boot is super geworden dankzij Martijn van Karperbootverhuur. Vakwerk! Ben er echt blij mee. 
.
.
.
Hallo Arno en Martijn,
 
Ook deze Carp 530 is ontmaagd! Het was een mooie sessie met prachtige schubben. 
Hier een foto van een van de eerste vissen. We noemden hem Arno?  
 
Groet Joost.
Joost
Hoi Martijn en Arno,
 
De boot heeft het goed gehouden in Frankrijk. We hebben een mooie trip gehad met een paar zware vissen tot 19 KG. De boot is super geworden dankzij Martijn van Karperbootverhuur. Vakwerk! Ben er echt blij mee. 
Frankrijk1
Frankrijk2
Frankrijk3
Frankrijk4
Mitchel
Hallo Martijn en Arno
 
Met mijn eigen Carp 530 is de eerste karper een feit.
De boot is nu ontgroend, op naar de volgende karper.
 
Groet Mitchel
Karpersessie december 2012.

Na een bezoek bij de vis en botenbeurs zijn we enthousiast geworden van karperbootverhuur. We zijn zeer te spreken over jullie bezorging en uitleg van de boot. Omdat dit onze eerste wintersessie was op een boot en niet wisten wat ons te wachten stond waren we toch goed voorbereid en hadden we zelf gaskacheltjes aangeschaft die de boot en het slapen comfortabel maakte. Aangezien het voor ons een nieuwe locatie was hadden we het best naar ons zin.

De omgeving is heel mooi, ook bij 2 graden Celsius . Bij de eerste stek die op de kaart staat aangegeven hadden we geen aanbeet gehad ondanks het voeren, Het slapen was comfortabel en dankzij de kachels goed te doen.

Bij de tweede plek, zie kaart. Volgens de weersvoorspelling was er noodweer opkomst, regen en wind en dat bij 2 graden dan is het wel noodzakelijk om een winterpak te dragen tijdens het vissen op de boot. Nadat we de boot met de neus in de wind vast hadden gelegd was dit goed te doen, maar helaas één keer een aanbeet. Al met al niks gevangen maar een top weekend gehad van rust en genoten van de mooie omgeving.

Arno en Martijn bedankt voor de goede service en we doen dit zeker nog wel een keer en hopen dan wel wat te vangen.

Groeten: Stef en Marcel.
Stef en Marcel
Stef en Marcel
Stef en Marcel
Stef en Marcel
Hallo,

De boot hebben we 3 nachten gehuurd en dat is het zeker waard. Wij vissen nog niet zolang op karper! Maar dit was wel een leuk avontuur. Mooie karpers gevangen en zelfs een meerval (haha)!! en onder het snoeken vingen we nog een roofblij. De bedden op de boot zijn prima en de stoelen waarmee je op de boot zit, ook!! Ik vind de verhuurder klantvriendelijk en erg duidelijk bij de uitleg van de boot en spullen. De biertjes bleven erg goed koud in de koelbox. Kortom goed gevist, lekker geslapen en lekkere koude biertjes. Bedankt !
 
Groeten van Sjors en Wous
Sjors en Wous
Sjors en Wous
Sjors en Wous
Sjors en Wous
van Buren
Hoi Arno

Bedankt voor alles! Het was een leuke ervaring om met mijn zoon 2 nachten te kunnen vissen. We komen snel terug voor foto's met vis.

Vriendelijke groet,

Michael van Buren
van Buren
Bart en Tjerry
Bart en Tjerry
Bedankt voor de mooie visvakantie. We hebben op het IJsselmeer gevist. Helaas hebben we niet heel veel gevangen maar het was toch top! Alles was aanwezig en perfect geregeld.

Bart en Tjerry
Roy en Edwin
We hebben het, ondanks het regenachtige weer, ontzettend naar ons zin gehad afgelopen weekend. Alles was echt DIK voor mekaar. Mijn maat was helemaal in zijn nopjes met 2 dikke karpers. Ik wat minder, met 5 los en 2 gevangen. Maar ja wat wil je met bomen onder water. De omgeving was gewoon heel erg mooi. Bedankt voor alles. We komen zeker nog eens terug!

Groeten Roy & Edwin
Roy en Edwin
Roy en Edwin
Roy en Edwin
Ik vond het een mooie, ruime boot. Alles is aanwezig, we zaten op een mooie stek en hadden vooral een goede vangst! Het mooie van met een boot vissen is dat je geen last hebt van ratten. Als je wilt kan je dus ook je vriendin meenemen. Ik zat vast met mijn onderlijn in een boom, maar kon deze los halen dankzij de bijgeleverde roeiboot. Dus kortom, een super nacht gehad!

Groetjes Siemen
Siemen
Siemen
Siemen

Beukenlaan 67
1613 TB Grootebroek
06-43758440/0642170439
info@karperbootverhuur.nl

Stacks Image 96